blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG shurky
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
shurky



Criticon - Čo sa stalo?! 2/10
pridal shurky 9.8. 2011 o 23:40

Sračky rotujú v rádiách desať krát denne a ľudia s IQ nižším ako dnešný dátum sa na to chytajú ako muchy na lep. Je to v piči drahí veriaci. Takým tempom to pôjde do piči do roka a do dňa. Ľudia stratili vkus. Komercia ich pohltila natoľko, že prestali vnímať. Neviem či je to čip v každej vyjebanej hlave, ktorí im určuje, že ak počúvajú to čo všetci tak sú cool a ľudia ich budú žrať. Pritom si ani neuvedomujú zmysel danej pesničky. Prečo? Lebo väčšinou ani nie je a aj tak to žerú len preto že to urobil "kráľ", že? Pamätáte sa ešte na MS v hokeji a "hokejovú hymnu" od Kristíny (nič proti nej, inak fajna jebačka :D). Popovú a rockovú hudbu nepočúvam, ale zdá sa mi, že z popredia sa vytratila až na Horkíže slíže. Na nich sa nikto nechytá, čo je škoda.


Nehovoriac o hudbe, myslím celok. Zober si takú televíziu. Niekedy pred pár rokmi fičali telenovely. Neskôr im došlo, že je to fake tak začali natáčať reality šou a nakoniec sa zdalo, že sa to všetko pomali obracia k lepšiemu a začali sa točiť slovenské seriály (upresním, za dobrý slovenský seriál považujem Susedia, Mafstory a Panelák). A teraz? Teraz keď si každý myslel, že keď to ide tak vpred, tak sa možno začnú točiť aj neaké filmy. Ale hovno. Znova to isté. Telenovely a reality šou. Pojebaná šeherezáda a farma. Tým ľuďom to musí kurvovať v tej hlave...


Ja osobne ľudí delím na tri kategorie. Prvá najpočetnejšia skupina sú ovce. Ovce sú špecifické tým, že chodia v stáde stále do kruhu a zožerú všetko čo im dáte pred nos. Takže nikdy nemôžu urobiť krok v pred. Do tejto skupiny zaraďujem väčšinu kamošou, rodinu a ľudi, ktorí ma obklopujú. Druhá výrazne menejpočetnejšia skupina sú náckovia. Je to špeciálny druh jedinca s IQ nižším ako dnešný dátum a zároveň veľmi agresínvy. Ako sa stali náckami? V skratke. Nasteroidovaní frajery s gélom v šušťákoch zistia po istej dobe makania v posilovni, že to bolo celé zbytočné. Márna snaha, lebo do chlapa ako hora sa nepustí nikto. Dostanú komplex a tak hľadajú spôsob ako to vyriešiť, ale s IQ nižším ako dnešný dátum toho veľa nevymyslia. Ďalšia a posledná skupina sú takzvaní Poso. Pojebaní šomráci, ktorí v živote by chceli mať všetko, ale nič pre to neurobili. Ako spoznáte takého Pojebaného šomráka na ulici? Nosí batikované tričko, pletenú kabelku cez plece a je len to čo si sám otrhne. Chodí do prírody a zvyšuje si svoje Čhi a otvára Čhakry. Taký človek keď ide niekde do prírody poopekať si zoberie dva deci kofoly a safalátku. Kokot. A kde sa radím ja? Tak sa zaradzujem do ohrozeného druhu. Je nás tak málo, že ani vlastnú skupinu nemáme. Asi preto, že som iný jak iní, iba iní môžu byť iní jak iní, pičoviny. ;-)


Na záver by som chcel len dodať. Otvorte si oči ovce a nežerte každú sračku čo vám naservírujú. 


Čo ma k tomuto inšpirovalo? Každodenne ma žral fakt, že to ide do piči a posledná kvapka v pohári bola táto pesnička, ktorá mi dodala potrebnú inšpiráciu. Viem, že na sectore 99% nepčúva hip-hop, ale aspoň pre ten Boží inštrumentál si to zapnite.

 

http://www.youtube.com/watch?v=VQqQ3CsWmTw&feature=related



Prístupov 3143
Kvalita článku
(100%) hlasov 7

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Alfa & Omega 1/2
[ 27.1.2015] (príspevkov 1)
Čierne slnko
[ 22.10.2013] (príspevkov 0)
Óda na J Dillu
[ 8.10.2013] (príspevkov 0)
V čakárni
[ 8.9.2013] (príspevkov 0)
Občas sa musím stratiť aby som sa znova ...
[ 26.7.2013] (príspevkov 0)
Je to už kurva blízko...
[ 29.9.2012] (príspevkov 4)
Sodoma gomora
[ 22.7.2012] (príspevkov 3)
Postihnutí
[ 18.7.2012] (príspevkov 3)
V bubline
[ 14.7.2012] (príspevkov 2)
Best of Evidence
[ 31.5.2012] (príspevkov 2)